FEYENOORD FUTSAL

Palmares

Eerste team TPP 1:

Seizoen 2003-2004: Promotie naar Hoofdklasse
Seizoen 2005-2006: Promotie naar 1e divisie; bekerfinalist KNVB beker West II
Seizoen 2007-2008: 1e plaats  T.I.F.E Christophe Brisset 2007 toernooi (Nantes/Frankrijk)
Seizoen 2008-2009: 1e plaats "De Baas" toernooi Rotterdam , kampioen 1e Divisie, promotie naar Eredivisie
Seizoen 2009-2010: 2e plaats Eredivisie B, promotie naar Topdivisie
Seizoen 2010-2011: Vicekampioen van Nederland, halve finale KNVB beker
Seizoen 2011-2012: Halve finale play-offs
Seizoen 2015-2016: Halve finale play-off

Dames 1

Seizoen 2015-2016: Kampioen Hoofdklasse
Seizoen 2018-2019: Landskampioen
Seizoen 2019-2020: Supercup

Tweede team TPP 2:

Seizoen 2009-2010: Kampioen Hoofdklasse C, promotie naar 1e Divisie Seizoen 2009-2010: Winnaar KNVB beker district West II Seizoen 2010-2011: 2e plaats 1e Divisie, play-offs promotie Seizoen 2014-2015: Kampioenschap Topklasse B Seizoen 2015-2016: Winnaar KNVB beker district West ll

Jeugd

Seizoen 2008-2009: Onder 17 kampioen West II
Seizoen 2009-2010: Onder 17 kampioen West II
Seizoen 2011-2012: Onder 15 kampioen West II