FEYENOORD FUTSAL

Samen Vooruit

BIJEENKOMST VOOR ALLE ONDERNEMERS IN ROTTERDAM!

Feyenoord Futsal voorheen TPP Rotterdam is sinds dit seizoen volledig onderdeel geworden van Feyenoord Multiclub.  Om bedrijven en ondernemingen kennis te laten maken met onze vereniging organiseren wij een partnermiddag met als thema “Rotterdam Zuid = Samen vooruit”. Feyenoord Futsal hoopt deze middag een stap te kunnen zetten om de diversiteit in Rotterdam Zuid te gebruiken als de grote kracht van de omgeving en wilt in samenwerking met meerdere bedrijven activatie rond dit thema op gaan zetten.

Tijdens de bijeenkomst die start om 16:00 uur zullen diverse sprekers aanwezig zijn om hun licht te laten schijnen op zaalvoetbal en topsport maar ook hoe zaalvoetbal belangrijk kan zijn voor de omgeving en de maatschappij. Denk daarbij aan de organisatie van evenement voor jeugd, volwassen en ouderen.

Zaalvoetbal is immers een verborgen parel in Nederland. In deze wereld zijn er nog vele mogelijkheden te benutten voor een onderneming. Samen met meerdere partners voorzien wij u graag van de communicatieve en maatschappelijke mogelijkheden van Feyenoord Futsal.

Deze bijeenkomst is zeker de moeite waard om bij te wonen!

Wanneer: Vrijdag 22 november 2019
Waar: Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20
Tijdstip: Om 16:00 uur

Ja ik meld mij aan voor de ondernemers bijeenkomst

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”